skip to Main Content
2_VanHaaster_flowers

OVER ONS

Wij zijn producent en leverancier van een groot kleurenassortiment snijhyacinten. Ons bedrijf is van oudsher gevestigd in De Zilk. Wij zijn lid van Royal Flora Holland en kunnen op elke gewenste vestiging leveren. Wij bieden onze producten aan via Flora Mondo, zodat u online 24/7 onze producten kunt kopen. De hyacintenbollen voor de broei zijn afkomstig van onze eigen Kwekerij Oud Breeland. Deze korte productieketen geeft de garantie voor een eerlijk en duurzaam milieubewust geteelde snijhyacint.

Kwaliteit

Houdbaarheidstoetsen en productiecontrole worden door onszelf en derden uitgevoerd.

MPS-GAP-certificaat

Voortdurende kwaliteitsverbetering en milieubewuste producten met het MPS-GAP-certificaat.

Flexibel maatwek

Wij leveren flexibel maatwerk in grote volumes, in de door u gewenste verpakking.

ONZE KLANTEN

Onze klanten zijn internationale supermarktketens, exporteurs, commissionairs, lijnrijders en bloemenwinkels. Naast dat wij in staat zijn grote volumes aan te leveren een gewenste verpakking, kunnen wij snijhyacinten direct aan eindklanten leveren in onze unieke eigen verpakking. U kunt kiezen uit verschillende hoeskleuren passend bij het product.

MPS-GAP-certificaat

Sinds 2009 zijn wij in het bezit van het MPS-GAP-certificaat, een certificaat dat wij met ons team hebben behaald. Wij hebben ons geconfirmeerd aan het MPS-GAP-label om u als klant een kwaliteitsgarantie te bieden. MPS-GAP eist van ons dat wij voortdurend kwaliteitsverbetering voor ogen houden en het product milieubewust voortbrengen.

Over ons

Wij zijn producent en leverancier van een groot kleurassortiment snijhyacinten. Wij zijn lid van Royal Flora Holland, bieden onze producten 24/7 aan op Flora Mondo en kunnen op elke gewenste vestiging leveren. Sinds 2009 zijn wij in het bezit van het MPS-GAP-certificaat.

Certificaat

Contact

Alb. van Haaster & Zn. B.V.
Zilkerbinnenweg 80
2191 AE De Zilk

0252 - 51 58 46
info@albvanhaaster.nl

Back To Top