skip to Main Content
2_VanHaaster_flowers

ASSORTIMENT SNIJHYACINTEN

Ons assortiment snijhyacinten bestaat uit diverse kleurschakeringen. Wij kunnen iedere gewenste kleur leveren. U kunt kiezen uit wit, blauw, licht-blauw, paars-lila, milka, roze en rood. Onze snijhyacinten kunnen wij leveren in monobossen in gekleurde of blanco hoezen gemengd in het door u gewenste fust of ingerold in vloeipapier. De kwaliteit van ons product bewaken wij wekelijks door zelf bloeiproeven te doen en door steekproeven te nemen tijdens de productie zelf.

WIT

Carnegie, Aiolos en White King

BLAUW

Delfts Blauw & Atlantic®

LICHT-BLAUW

Sky Jacket

MILKA

Purple Star®

ROZE

Fondant & China Pink

PAARS-LILA

Splendid Cornelia

SERVICE

Wij proberen onze snijhyacinten zoveel mogelijk klaar te maken voor de eindafnemer. De snijhyacinten kunnen voor u gespoeld worden zodat er geen zand- en/of grondresten op de bloem achterblijven. Uiteindelijk worden de snijhyacinten door ons verpakt in ons vloeipapier of onze kleurrijke hoezen met barcode, afhankelijk van wat u wilt.

HOEZEN

Onze eigen hoezen voor roze, witte of blauwe snijhyacinten kunnen wij tegen meerprijs leveren. Daarnaast is het mogelijk om de snijhyacinten in uw eigen verpakking in te pakken en te leveren in het door u gewenste fust, in aantallen naar wens. Maatwerk is onze kracht.

Over ons

Wij zijn producent en leverancier van een groot kleurassortiment snijhyacinten. Wij zijn lid van Royal Flora Holland, bieden onze producten 24/7 aan op Flora Mondo en kunnen op elke gewenste vestiging leveren. Sinds 2009 zijn wij in het bezit van het MPS-GAP-certificaat.

Certificaat

Contact

Alb. van Haaster & Zn. B.V.
Zilkerbinnenweg 80
2191 AE De Zilk

0252 - 51 58 46
info@albvanhaaster.nl

Back To Top